Kaplans

Kaplans Ädelmetall köper in ädelmetaller, främst guld, silver och platina. Varje försäljning inleds med en bedömning av föremålen. Skulle det vara mer fördelaktigt att sälja objekten via auktion så erbjuds kunderna detta som alternativ.

Kaplans Ädelmetall är en del av Kaplans. På Biblioteksgatan 5 i Stockholm samlas värderingstjänster, auktioner och butiksförsäljning i ett och samma hus, vilket gör att kunderna erbjuds unika lösningar till ett konkurrenskraftigt pris.

Kaplans Auktioner är Nordens ledande auktionshus på smycken, klockor, silver och ädelstenar. Auktioner hålls varje vecka året runt. Kaplans når en bred publik av köpare i Sverige och resten av världen.

Antalet registrerade kunder uppgår till 225 000 och auktionerna följs regelbundet av tusentals stamkunder, handlare och samlare, både online och genom personliga besök. Varje år lämnas över 100 000 objekt till försäljning och hos Kaplans finns en stor och mycket varierande kundkrets av säljare.

Kaplans Guldsmedsverkstad kan designa och tillverka smycken av alla slag men de vanligaste nytillverkningar sker av förlovnings- och vigselringar. Guldsmederna utför även reparationer och omarbetning av befintliga smycken efter kundens önskemål.

Välkommen till Kaplans!